reneezeylmans.nlwegw

Kuidas mu isa endale uue naise sai reneezeylmans.nl

ttü tartu kolledž eksamiplaan
ilukliinik tallinn
kasabian tallinn
õ takso
kukka kivi hiiumaa

Lugemispäevik

kuidas mu isa endale uue naise sai

2017 Tartu lastekirjanduse auhind ("Kuidas mu isa endale uue naise sai") 2018 Laste- ja noortenäidendite võistlus, 1. koht ("Maailm, kuhu ma kuulun") 2018 IBBY aunimekiri ("Kuidas mu isa endale uue naise sai") 2018 The White Ravens ("Maarius, maagia ja libahunt Liisi") Tõlked

Kaisa lugu | Kuidas mu isa endale uue naise sai - Pere ja

Tänavu hääletati 1. kohale Reeli Reinausi jutustus "Kuidas mu isa endale uue naise sai". 12-aastase Kaisa ema on ammugi surnud, isa Sten aga otsustab, et võiks nüüd uuesti abielluda. Paraku pole iseloomu või harjumuste poolest sobiliku naise leidmine sugugi lihtne, rääkimata sellest, et tegelikult tahaks ju armastustki.

Reeli Reinaus - Wikipedia

Reeli Reinaus on valmis kirjutanud uue raamatu "Kuidas mu isa endale uue naise sai". Ühtlasi on tegemist ka Eesti Lastekirjanduse Keskuse, ajakirja Täheke ning Tänapäeva korraldatud lastejutuvõistluse "Minu esimene raamat" võidutööga. Raamat räägib loo 12-aastasest Kaisast, kes elab oma isa Steni ja retriiver Frediga.

Kuidas mu isa endale uue naise sai by Reeli Reinaus

12-aastane Kaisa elab koos isa Steni ja retriiver Frediga. Kaisa ema suri siis, kui tüdruk oli veel väike, kuid ühel päeval teatab isa, et ta kavatseb uuesti abielluda. Naist aga veel ei ole ja nüüd järgneb rida soovitusi ja koomilisi vahejuhtumeid õige naisekandidaadi otsimisel… “Kuidas mu isa endale uue naise sai” on Eesti Lastekirjanduse Keskuse, ajakirja Täheke ning

Töö koostas: Ilme Mõttus Elva Gümnaasium

Kuidas mu isa endale uue naise sai. Reeli Reinaus. 12-aastane Kaisa elab koos isa Steni ja retriiver Frediga. Kaisa ema suri siis, kui tüdruk oli veel väike, kuid ühel päeval teatab isa, et ta kavatseb uuesti abielluda. Naist aga veel ei ole ja nüüd järgneb rida soovitusi ja koomilisi vahejuhtumeid õige naisekandidaadi otsimisel…

Kuidas mu isa endale uue naise sai . Järjejutt

Reeli Reinaus on valmis kirjutanud uue raamatu "Kuidas mu isa endale uue naise sai". Ühtlasi on tegemist ka Eesti Lastekirjanduse Keskuse, ajakirja Täheke ning Tänapäeva korraldatud lastejutuvõistluse "Minu esimene raamat" võidutööga.

Kuidas mu isa endale uue naise sai - tnp.ee

kuidas mu isa endale uue naise sai

mu ema siis, kui olin alles päris väike, seega ei mäleta ma temast just palju. Tegelikult tahan rääkida hoopis sellest, kuidas mu isa endale viimaks uue naise sai. Sellega oli tükk tegemist ja isa naiseotsingud võtsid nii isalt kui ka minult palju aega ja energiat. Järgnev lugu juhtus kaks aastat tagasi.

Kuidas mu isa endale uue naise sai - tnp.ee

KUIDAS MU ISA ENDALE UUE NAISE SAI [REELI REINAUS] Rahva Raamatust. Kohaletoimetamine alates 24h ja tasuta. 12-aastane Kaisa elab koos isa Steni j

Images of Kuidas mu isa endale uue naise sai

kuidas mu isa endale uue naise sai

Kuidas mu isa endale uue naise sai (How My Dad Got a New Wife), Tänapäev 2016; Vanalinna detektiivid. Mustpeade maalid (Old Town Detectives. The Paintings of the Brotherhood of Blackheads), Tänapäev 2017; Suusi ja kadunud uni (Susie and the Lost Sleep), Päike ja Pilv 2017; San Agustini vereohvrid (The Blood Sacrifices of San Agustin), Tänapäev 2017

Vikerraadio | ERR

2017 Tartu lastekirjanduse auhind (Lapsepõlve auhind) („Kuidas mu isa endale uue naise sai”) 2016 Tallinna Keskraamatukogu auhind Järje Hoidja („Verikambi”) 2016 Hea lasteraamat („Kuidas mu isa endale uue naise sai”) 2015 Lastejutuvõistlus „Minu esimene raamat”, 1. koht („Kuidas mu isa endale uue naise sai”)

Reeli Reinaus "Kuidas mu isa endale uue naise sai"

Kuidas mu isa endale uue naise sai . 12-aastase Kaisa ema on ammugi surnud, isa Sten aga otsustab, et võiks nüüd uuesti abielluda. Paraku pole iseloomu või harjumuste poolest sobiliku naise leidmine sugugi lihtne, rääkimata sellest, et tegelikult tahaks ju armastustki. Ja kes on veel puugid ja kullakaevajad, kelle eest hoiatab Kaisa

KUIDAS MU ISA ENDALE UUE NAISE SAI: Reeli Reinaus - Book

kuidas mu isa endale uue naise sai

Tänavu hääletati 1. kohale Reeli Reinausi jutustus "Kuidas mu isa endale uue naise sai". 12-aastase Kaisa ema on ammugi surnud, isa Sten aga otsustab, et võiks nüüd uuesti abielluda. Paraku pole iseloomu või harjumuste poolest sobiliku naise leidmine sugugi lihtne, rääkimata sellest, et tegelikult tahaks ju armastustki.

Kuidas mu isa endale uue naise sai - Reeli raamatud

kuidas mu isa endale uue naise sai

12-aastane Kaisa elab koos isa Steni ja retriiver Frediga. Kaisa ema suri siis, kui tüdruk oli veel väike, kuid ühel päeval teatab isa, et ta kavatseb uuesti abielluda. Naist aga veel ei ole ja nüüd järgneb rida soovitusi ja koomilisi vahejuhtumeid õige naisekandidaadi otsimisel… “Kuidas mu isa endale uue naise sai” on Eesti Lastekirjanduse Keskuse, ajakirja Täheke ning